Theuws Flowers

Theuws flowers is gestart eind jaren 80. In die tijd is begonnen met de teelt van Anjers. In de loop der jaren is geheel overgeschakeld naar de teelt van zomerbloemen.
Op het bedrijf telen we Dahlia’s in diverse kleuren, Pioenrozen, Agapanthus, Astrantia, Symphonicarpus, Miscanthus en nog diverse andere gewassen.
Ons streven is om zo milieuvriendelijk mogelijk te telen en we zijn daarom sinds enkele jaren MPS A gecertificeerd.
Onze bloemen worden op bijna alle vestigingen van Royal Flora Holland geleverd.
Aangezien we merken dat de directe handel met kopers toeneemt en we het belangrijk vinden om vooral de Dahlia’s zo snel mogelijk te leveren, proberen we steeds meer directe contacten te leggen met kopers. We kunnen dan aan de specifieke wensen van een koper voldoen. We leveren desgewenst onze bloemen al om 5 uur morgens in de box van de koper, dus al voordat het veilen begint, wat een enorme tijdwinst betekend en dit op alle Royal Flora Holland vestigingen, inclusief Veiling Rhein Maas en Plantion.
Natuurlijk vinden wij het belangrijkste dat onze mooie bloemen onder de aandacht van de handel en winkeliers komen vandaar deze site. Onze producten staan ook op Floraexchange en op Floriday.  Ook doen we mee met collega s onder de naam Summerflowers om de zomerbloem meer te promoten.

wij hopen dat u uw informatie kunt vinden op deze site, en anders kunt u ons altijd mailen of bellen.

 

jan theuws, familie en medewerkers 

 

 

J.A. Theuws